Voordorp Fitness is een complete en gezellige sportschool aan de rand van Utrecht. Onze leden zijn van alle leeftijden: de jongsten zijn tieners, de oudsten in de tachtig. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze hebben plezier in de sport, of dat nou krachttraining, bootcamp of seniorenfit is. Onze leden staan bovenaan: doordat Voordorp Fitness kleinschalig is, is er alle ruimte voor jou en jouw persoonlijke doelen. Alles kan bij ons, wat ook maar past bij jouw doelen en wensen.

Voordorp Fitness heeft een kernteam, dat wordt aangevuld met stagiaires. We zijn een erkend leerbedrijf van Calibris en dragen zo bij aan de ontwikkeling van nieuwe sportprofessionals.

 

Adriaan Hietink

Adriaan Hietink

Personal Trainer

Adriaan startte Voordorp Fitness, inmiddels alweer zeven jaar geleden. Bij hem is resultaat het sleutelwoord: samen werken aan wat je wilt bereiken. Dit kan spieropbouw zijn, afvallen, conditie opbouwen om je fitter te voelen.

Adriaan is al van jongs af aan een fanatieke sporter: hij tennist, voetbalt en doet fanatiek aan kickboksen, momenteel is hij C-vechter. Hij woont zelf in Voordorp en is begaan met de buurt.

Joost Grevink

Joost Grevink

Personal Trainer

Openingstijden

Maandag 07:00 – 22:00
Dinsdag 07:00 – 22:00
Woensdag 07:00 – 22:00
Donderdag 07:00 – 22:00
Vrijdag 07:00 – 20:00
Zaterdag 10:00 – 14:00
Zondag 10:00 – 14:00

Algemene voorwaarden

Download onze Algemene Voorwaarden.