Vrij of begeleid fitnessen: het kan beiden bij Voordorp Fitness. Er zijn meer dan vijftig apparaten die cardio- en krachttraining leuk en uitdagend maken. Zo kun je binnen fietsen, hardlopen en roeien, of aan je spieren werken met de gewichten of spierversterkende apparaten.

Mensen van alle vormen en leeftijden sporten door elkaar met verschillende doelen, zoals conditieverbetering, revalidatie, afvallen en spieren versterken. Wanneer je lid wordt, krijg je een gratis uitgebreide sportintake: waar sta je en wat is je doel? Wat moet je doen om dit te bereiken? Indien gewenst is er persoonlijke begeleiding aanwezig.

Personal Health Plan

Gemak dient de mens, en dus gebruikt Voordorp Fitness het ‘Personal Health Plan’. Het plan bestaat uit drie verschillende ‘gezondheidsprofielen’: performance, balance en shape. Deze zijn gebaseerd op je persoonlijke doelstellingen. Tijdens de intake kijk je samen met je Voordorp Fitness begeleider welk profiel het beste bij je past.

Performance

Performance staat voor kracht en cardio. Het is de perfecte manier om aan je kracht en uithoudingsvermogen te werken, je fitheid te verbeteren en je lichaam strakker te krijgen.

Balance

Balance staat voor evenwicht tussen lichaam en geest. Er wordt vooral gewerkt aan uithoudingsvermogen, flexibiliteit en lenigheid. Je traint om stress te verminderen en je energiebalans terug in evenwicht te brengen.

Shape

Afvallen of probleemzones van je lichaam aanpakken? Strakker in je vel voor je strandvakantie? Shape is het ideale profiel voor jou. Indien gewenst is er een diëtist aanwezig om een voedingsschema op te stellen.